AKUSTIČNI STROPI | Slovenija

BAFFLES - Zakaj Buffles ?

   

ZAKAJ BUFFLES ?

Navadno se uporabljajo v prostorih s povišano izpostavljenostjo hrupa kot so letališki in železniški terminali, šole, pisarne, stavbe z delno izpostavljenimi betoni, trgovinah, centrih za prosti čas, ipd.

The design, location and even the size of the structures concerned, calls for a more flexible approach to noise control.

 

PREGLED BUFFLES ASORTIMANA:

Optima Baffles Optima Baffles Curves Metal Baffles
Optima Buffles je ekonomična in estretsko dovršena rešitev narejena iz mehkih mineralnih vlaken brez okvirja. Ukrivljen akustičen Buffles. Precizno konstruiran kovinski Buffles z izjemno akustično in estetsko dovršenostjo.
Več Več Več

PODROČJE UPORABE

Področje uporabe predvideva visoko raven zvočne absorbcije v:

  • Izobraževalnem sktorju
  • Pisarnah
  • Centrih za prosti čas
  • Transportnih središčih, ipd.

Idealno za uporabo v objektih z majhno porabo energije, ki uporablja tehniko gradnje z visoko termalno maso, naravno osvetljenih prostorih s strešnimi okni, lokacijah, kjer je normalna pritrditev podkonstrukcije ni mogoča in v nereprezentančnih umestitvah, ki zahtevajo bolj ekonomično rešitev.

AKUSTIKA

Armstrong Buffles lahko znatno zmanjšajo nivo hrupa v prostoru in skrajšajo odmevni čas, kar posledično izboljša razumljivost govora.

Zagotavljaja absorbcijo na vseh straneh izdelka bodisi kot "ploskovna" absorbcija (αw), ko so nameščeni kot linearni niz, ali kot "diskretna" absorbcija (EAA), ko so nameščeni kot ločeni samostojni dekorativnimi elementi.

Armstrong Buffles zagotavljajo absorbcijo po celotni površini in robovih izdelka, kar zagotavlja višji nivo akustičnega ugodja kot klasični rasterski spuščeni strop.


IŠČI